VESTI

ВАНРЕДНА ОДБРАНА ОД ПОПЛАВА
19.06.2023. године

Претходних неколико недеља обилне атмосферске падавине су направиле доста проблема становницима многих насеља на територији целокупне Републике Србије. Водопривреда Пожаревац је у складу са задужењима из Општег и Оперативног плана за одбрану од поплава била ангажована на превенцији и санацији оштећења уз токове река Велике Мораве, Млаве, Пека и свих њихових притока. Осим тога услед указане потребе прискочило се у помоћ водопривредним предузећима у спровођењу ванредне одбране од поплава у Јагодини, Свилајнцу и Параћину.

Свечано уручење Уговора послодавцима
23.05.2022. године

Свечано уручење Уговора послодавцима, корисницима субвенције намењене за активне мере политике запошљавања, Стручна пракса у 2022.години, од стране Министарке за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др. Дарије Кисић и Директора Националне службе за запошљавање, Зорана Мартиновића, у Градском здању Општине Пожаревац.

ВОДОПРИВРЕДА ПОЖАРЕВАЦ У ГОЛУПЦУ И КРАЉЕВУ
10.11.2021. године

„Водопривреда“ Пожаревац учествовала је у вежби „Систем 2021“, припадника Министарства унутрашњих послова и цивилног сектора, која је према речима помоћника министра МУП-а и начелника Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије Луке Чаушића, највећa вежба евакуације грађана из катастрофа изведена у последњих тридесет година.

ЗАВРШЕНА ИЗГРАДЊА БРАНЕ У СЕЛУ ДОБРЊУ
Пожаревац, 15.09.2021. године

У Добрњу, селу на територији Општине Петровац на Млави, „Водопривреда“ Пожаревац је завршила градњу бране.

СТИГАО НОВИ БУЛДОЗЕР
Пожаревац, 09.07.2021. године

Ове године на већ дугачак списак грађевинске механизације додали смо и булдозер најновије генерације произведен 2021. године. Поносни смо што је од сада и он део нашег предузећа.

Дому здравља Пожаревац донирана медицинска и заштитна опрема
Пожаревац, 19.03.2020. године

Ангажовањем и апелом који су привредницима упутили градоначелник града Пожаревца и командант Штаба за ванредне ситуације Бане Спасовић и начелник Градске управе града Пожаревца Александар Симоновић, прикупљена су новчана средства за куповину медицинске и заштитне опреме.

НАГРАДА РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ ОКРУГА - 2019
Пожаревац, 04.12.2019. године

Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског округа награду за посебан допринос развоју привреде региона у сектору индустрије доделила је предузећу „Водопривреда“ Пожаревац.